SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Няколко реда код за компонента AdsManager

user

New member
Здравейте,

Става дума за  AdsManager 2.5 инсталнат на Joomla 1.5.15, трябва ми някой да напише няколко реда код, за да може AdsManager-a да добавя meta ключови думи и meta описание към всяка обява, като meta ключовите думи ги генерира от заглавие + описание, а meta описанието да го генерира като просто вземе първите 250 символа от описанието на обявата.

Значи, купих един AceSef - Plus за 19 долара и към него екстеншън точно за AdsManager-a за 9 долара, но нещо не сработва както трябва, URL ревритнатите адреси, не са верни в много от случаите, отделно генерира само няколко мета ключови думи, и много късо мета описание към обявите, като това не подлежи на контрол, въпреки, че променях многократно настройките му, а съпорта им е много бавен, и май ги прежалих парите.

Склонен съм да дам до 20 лв. да се напише нещо, което да вади тия мета ключови думи и мета описание без изобщо да разчитам на тоя AceSEF или да дооправи AceSEF-а плюс екстеншъна към него.

Има и вариант екстеншъна да се пипне да работи самостоятелно, без да разчита на AceSEF компонента, поради факта, че този компонент очевидно не генерира уникални линкове, и създава повече линкове за един url адрес, които в някои случаи може да са стотици и хиляди.

Моля, предоставете предложението си тук или на лични.
 
Последно редактирано:
Re: Няколко реда код за компонента AdsManager

Свържи се с мен от тук: 3D Уеб дизайн - контакти. Разработваме такива добавки за джумла, цените ни са народни. Мога да помогна и за смс-ите също.
 

Горе