B bdaa Banned 13 Ноември 2008 #1 Имам 11$ в ПП и търся някой да обменим пари. Аз да му дам в ПП а той на мен в АП, защото не мога да си ги прехвърля към картата. Помогнете
Имам 11$ в ПП и търся някой да обменим пари. Аз да му дам в ПП а той на мен в АП, защото не мога да си ги прехвърля към картата. Помогнете
Илиев Well-known member 13 Ноември 2008 #2 Re: Обменям пари от ПП за пари в АП Имам $9.75 в АП, но акаутна ми не е валидиран. Не знам дали мога да ги изпратя на друг потребител така.
Re: Обменям пари от ПП за пари в АП Имам $9.75 в АП, но акаутна ми не е валидиран. Не знам дали мога да ги изпратя на друг потребител така.
M mantodeus New member 6 Януари 2009 #3 Re: Обменям пари от ПП за пари в АП Можеш да му пратиш парите без никакъв проблем 😉
Илиев Well-known member 6 Януари 2009 #4 Re: Обменям пари от ПП за пари в АП Не и след като попрочетох това-онова. 🙂
M mantodeus New member 6 Януари 2009 #5 Re: Обменям пари от ПП за пари в АП Пращал съм суми над 100$ с невалидиран акаунт 🙂
M moneymaker New member 19 Февруари 2009 #6 Re: Обменям пари от ПП за пари в АП АП AlertPay ли е? Може ли от АП в кредитна карта?