SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Общ брой връзки 5 - Инструменти за уеб администратори

bormanbg

New member
Здравейте, публикувах тази тема и другаде, но за момента от 4-5 дни никакъв отговор, може пък тук някой да даде предположение... :)

Като вляза в Инструменти за уеб администратори на чичо Гошо, и от няколко дни (10-12) единия ми сайт ми дава за Връзки към сайта ви това "Общ брой връзки 5" - предположения какво става?

*сайта ми си се класирва в първата тройка (първо и второ и трето място по три думи) по няколко силно конкурентни думи за Бг-то, така че не е нещо "порязан"...примерно преди 10-11 дни от да кажем 9-10-то място отиде на 4 после 3-то място по силна дума...
 
За: Общ брой връзки 5 - Инструменти за уеб администратори

За: Общ брой връзки 5 - Инструменти за уеб администратори

По принцип дава разлика ако гледаш за връзки без www и със www, но предполагам, че това го имаш в предвид. По-вероятно е както казва scoobydoo да е бъг.
 
Re: Общ брой връзки 5 - Инструменти за уеб администратори

ааа, със ве-та, без ве-та - гледал съм.

ами дано е бъг, ама такова ще да е, че инак досега да съм "изпищял" със единия си сайт.

Мерси за предположенията (и успокоения донякъде) :)
 

Горе