devil
manual QA
Здравейте,
Да питам и аз - колкото повече чета по темата, толкова по-мътно ми става. Anyway, въпросът ми е такъв - при обявяване на сайт какви са основните правила, които трябва да се спазят? Питам за основните положения. Мъчат ме и някой неясноти:
Да питам и аз - колкото повече чета по темата, толкова по-мътно ми става. Anyway, въпросът ми е такъв - при обявяване на сайт какви са основните правила, които трябва да се спазят? Питам за основните положения. Мъчат ме и някой неясноти:
- твърдите, че meta ключовите думи не изграят при Гугъл - добре, а при останалите директории?
- някой от вас (наскоро четох) твърдеше, че при обявяване в различните директории трябва да се използва различно описание - това със каква тежест е (мисълта ми е, че в някои случаи това е малко невъзможно, подозирам какъвто е и моя случай)
- трябва ли да подавам линка на Гугъл или да го чакам да ме открие той (ако се предполага, че трябва - последователността каква е - първо регистреция по директории и после при него или обратно)?
- sitemap за едно-страничен (евентуално има тенденция да станат 2 или 3 страниците в последствие) сайт има ли смисъл?
- освен Гугъл (и локалните) къде има смисъл да се добавя още (става въпрос за бг сайт) - за dmoz е ясно?