Продавам целия сайт, играта е доста по различна от другите сходни игри, съчетава в се беси няколко игри, разгледайте играта за да придобиете по подробна престава. B e s e n i c a . c o m просто слейте буквите за да видите сайта.
В момента има над 17 000 регистрирани потребителя. Самата игра има много въпроса и отговори.Разпределени по сложност от 1-ви до 3-ти въпрос(1 група) ,от 4 до 6 (2 група ), от 7- до 9 (3 група ), 10 (4 група сложни въпроси ) и последния 11 въпрос ( е 5 група по сложност въпроси)от различни свери - математика, география, история, химия, физика, кино, спорт, музика,игри, психология, философия, медицина, биология и др.
Като от самия админ панел може да се добавят колкото си искате още въпроси и отговори. Също така Админ панела има всичките нужни неща, като пример да занулите класацията за нова игра, блокирате някого от играчите и др. Добавям и снимки за да придобиете по подробна престава.Има си и банер система с три места за реклама , 728-90,300-250,468-15.
Домейна и хоста са към Суперхостинг и ако имате акаунт там прехвърлянето ще стане бързо .
Ето тук е обяснено как ще стане Прехвърляне на услуги в нов/друг клиентски профил. Обединяване на профили
По сайта не е правено СЕО, ако не се лъжа преди няколко години бях го добавил в няколко директории и това беше.
Давам го заедно с хоста.Сайта използва най малкия пакет хост :
Хостинг план: СуперСтарт
Изтича на: 19.08.2013
Домейн :
Creation date: 19 Aug 2008 16:09:09
Expiration date: 19 Aug 2013 16:09:09
Давам с сайта и фацебоок фен страницата която е над 2600 харесвания, но страницата не е пипана от 2010 година .
Сайта от няколко години е на самотек , бях извън граница и идвах за по един два месеца в годината.В началото давах малки награди за първо място (на стойност 15-20 лева ) и имаше голям интерес към играта .Но вие може и да не давате награди.
Сайта не е правен от мен а от фирма ( за да спестя въпроса ти ли си го правил)
В момента сайта е на самотек и няма посетители ( около 50 на ден за това казвам че няма)
В момента не въртя никакви реклами, преди години монетизирах сайта с реклами от Easytrader и Адсенс без проблем или казано по друг начин сайта не е наказван или банван за това може да ползвате Адсенс рекламите.
Сайта е идеален за да си монетизирате големите фаце страници.
Цена 1 200 лв.
Давам и подарък двата сайта с домейните.
1. O n l a i n r a d i o . c o m
Creation date: 02 Mar 2010 23:10:06
Expiration date: 02 Mar 2014 23:10:06
Прави между 300 посетителя на ден
2. O r a k u l b g . c o m
Creation date: 29 Jun 2008 12:11:21
Expiration date: 29 Jun 2013 12:11:21
Прави между 50 посетителя на ден
Не е правено нищо по сайтовете с години , СЕО и друго квото се сетите.
Трафика е постоянен, без да се налага да се прави нещо , идва 90% от Гоогле .
Ако искате повече трафик трябва да се потрудите.
Не са наказвани и затова може да ползвате рекламите на гоогле.
Прилагам и снимки за година назад за трафика на радиото, защото е с най много посещения.
Само да допълня тия два сайта не се предлагат отделно , те са подарък може и да не ги искате или да ги подарите на някого, вие си решавате
Само ще помоля без излишен спам в темата, ако имате въпроси пишете ми на ЛС , в темата или на skype: redkit_bg
В момента има над 17 000 регистрирани потребителя. Самата игра има много въпроса и отговори.Разпределени по сложност от 1-ви до 3-ти въпрос(1 група) ,от 4 до 6 (2 група ), от 7- до 9 (3 група ), 10 (4 група сложни въпроси ) и последния 11 въпрос ( е 5 група по сложност въпроси)от различни свери - математика, география, история, химия, физика, кино, спорт, музика,игри, психология, философия, медицина, биология и др.
Като от самия админ панел може да се добавят колкото си искате още въпроси и отговори. Също така Админ панела има всичките нужни неща, като пример да занулите класацията за нова игра, блокирате някого от играчите и др. Добавям и снимки за да придобиете по подробна престава.Има си и банер система с три места за реклама , 728-90,300-250,468-15.
Домейна и хоста са към Суперхостинг и ако имате акаунт там прехвърлянето ще стане бързо .
Ето тук е обяснено как ще стане Прехвърляне на услуги в нов/друг клиентски профил. Обединяване на профили
По сайта не е правено СЕО, ако не се лъжа преди няколко години бях го добавил в няколко директории и това беше.
Давам го заедно с хоста.Сайта използва най малкия пакет хост :
Хостинг план: СуперСтарт
Изтича на: 19.08.2013
Домейн :
Creation date: 19 Aug 2008 16:09:09
Expiration date: 19 Aug 2013 16:09:09
Давам с сайта и фацебоок фен страницата която е над 2600 харесвания, но страницата не е пипана от 2010 година .
Сайта от няколко години е на самотек , бях извън граница и идвах за по един два месеца в годината.В началото давах малки награди за първо място (на стойност 15-20 лева ) и имаше голям интерес към играта .Но вие може и да не давате награди.
Сайта не е правен от мен а от фирма ( за да спестя въпроса ти ли си го правил)
В момента сайта е на самотек и няма посетители ( около 50 на ден за това казвам че няма)
В момента не въртя никакви реклами, преди години монетизирах сайта с реклами от Easytrader и Адсенс без проблем или казано по друг начин сайта не е наказван или банван за това може да ползвате Адсенс рекламите.
Сайта е идеален за да си монетизирате големите фаце страници.
Цена 1 200 лв.
Давам и подарък двата сайта с домейните.
1. O n l a i n r a d i o . c o m
Creation date: 02 Mar 2010 23:10:06
Expiration date: 02 Mar 2014 23:10:06
Прави между 300 посетителя на ден
2. O r a k u l b g . c o m
Creation date: 29 Jun 2008 12:11:21
Expiration date: 29 Jun 2013 12:11:21
Прави между 50 посетителя на ден
Не е правено нищо по сайтовете с години , СЕО и друго квото се сетите.
Трафика е постоянен, без да се налага да се прави нещо , идва 90% от Гоогле .
Ако искате повече трафик трябва да се потрудите.
Не са наказвани и затова може да ползвате рекламите на гоогле.
Прилагам и снимки за година назад за трафика на радиото, защото е с най много посещения.
Само да допълня тия два сайта не се предлагат отделно , те са подарък може и да не ги искате или да ги подарите на някого, вие си решавате
Само ще помоля без излишен спам в темата, ако имате въпроси пишете ми на ЛС , в темата или на skype: redkit_bg