SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Описание на продукт в онлайн магазин

AnnaMaria

New member
Здравейте, начинаеща съм в SEO и искам да попитам колко думи трябва да бъде едно описание на продукт в онлайн магазин и колко ключови думи е хубаво да се съдържат в описанието? Много благодаря!
 
Най-важното е описанието да е уникално, а дължината на текста зависи от това колко информация имаш за продукта, тъй като разтягането на локуми с цел запълване на определена дължина няма никакъв смисъл. По моите критерии, към 100 думи е минимално, а около 300 до 500 е оптимално.
 
Стандартно се води, че процентът на ключовата дума трябва да е около 3%. Можеш да добавиш синоними.

Също така за да решиш каква наситеност на ключови думи и дължината на описанията да използваш, можеш да анализираш първите органични резултати за съответните думи, които искаш да класираш и да видиш на какво са заложили конкурентите.
 

Горе