SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Оптимизация за социална мрежа

GordonGekko

New member
Наскоро започнах една професионална социална мрежа и сега пред мен стои въпроса какви методи да използвам за оптимизация. Първоначално идеята ми беше водещите да са социалните сигнали, но е наивно да смятам, че само с тях ще вляза в топ3 по главните ключови думи. По лонг тейл думите не вярвам да има проблем да се класирам, тъй като он-пейджа е добре структуриран и само с него бих влязъл в топ-а.
Как според вас е най-правилно да бъдат оптимизирани вътрешните страници и въобще да се занимавам ли с тяхната оптимизация?
Голяма част от описанията на профилите са копирани от оригиналните сайтове на клиниките и в един момент ще получа голям обем дублирано съдържание. Възможно ли е да бъда наказан за това?
В крайна сметка това е социална мрежа и всеки си преценява как да изглежда профила му.

Сайтът е http://dental.bg

Всеки съвет би бил полезен.
 

Горе