SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Оригинално съдържание

horoskop4e

New member
Не можах да намеря през търсачката на форума ви отговор на своя въпрос, затова си позволявам да попитам. Когато пренаписваме и дообогатяваме един текст, има ли сайт или инструмент, който да ни покаже доколко нашият нов и пренаписан текст представлява задоволително оригинално съдържание в очите на Гугъл? Бихте ли ми препоръчали начин за проверка на нашия труд в пренаписването и дообогатяването? Къде може да пейстнем оригиналния материал и пренаписания, да натиснем бутонче от рода на "СРАВНИ!" и да получим резултат: Толкова и толкова процента оригинален текст, вашият материал е приемлив!? Извинявам се за лаишкия въпрос! Ще ви бъда благодарен, ако ми отговорите!
 
Re: Оригинално съдържание

copyscape... почти.
Доколкото съм го разглеждал, КопиСкейп иска да въведеш URL на вече публикуван текст, а аз се опитвам да се предпазя от това, да публикуваме дублирано съдържание. Може би не познавам добре КопиСкейп!!? Той наистина ли има такава функция, да сравнява два текста, дали са достатъчно различни?
 
Re: Оригинално съдържание

google не помага ли на този етап?
Гугъл не помага. Само ми показва, че има такъв оригинален текст, показва откъде нашият автор се е вдъхновил, но не ми дава доколко ние сме допринесли към темата. Чувал съм, че има такъв инструмент в интернет, който - като въведеш два текста, ти казва - новият текст е на 30 или на 60 процента различен от оригинала. Гугъл такова нещо не знам да прави. Гугъл или те вкарва в допълнителните резултати, или те наказва. А аз бих желал да се информирам дали евентуалният ни труд по дадена тема, която я има в интернет, ще си заслужава? Дали ние произвеждаме оригинален контент или си заработваме поредното наказание без право на обжалване?
 

Горе