SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Отзиви за Adprimary?

diabolic.bg

The Old Wastelander
134
След като през ноември HTTPOOL спряха работа, за да си обновяват системата, останах без източник на реклами и усилено търся нов.
Тази сутрин в имейла ми се беше получило предложение за сътрудничество от Adprimary - hххps://adprimary.com/. Потърсих в мрежата някакви информация, но изглежда платформата е съвсем нова и не можах да намеря нищо. Проверих също и темите в Предприемач - там също не е спомената тази фирма.

Някой да ги е пробвал и да може да даде отзиви?

Ще бъда благодарен и ако предложите някоя платформа, подходяща основно за БГ аудитория, която да е коректна в плащането. ( Предварително изключваме адсенс и малкото БГ платформи. Жалко, че HTTPOOL умря, иначе бях много доволен. Поне ми платиха всичко до последната стотинка...)
 

Горе