SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Отзиви за SpamAssassin

Federal

New member
Активирах услугата и нанесох няколко мейл адреси, които ме притесняваха от дълго време в SpamAssassin на контролния панел на хостинга си. Да разчитам ли според вас, че ще ме опази?
 
Re: Отзиви за SpamAssassin

По-вероятно е да пропуснеш някой друг важен мейл. При мен лично почти пълната удовлетвореност дойде като си преместих пощите на google apps. От доста години, съм забравил за спама, а ако случайно се появи, го рипортвам и на google и на КЗП и не се повтаря.

От друга страна в СПАМА погрешка попадат не повече от 2-3 писма годишно.
 
Re: Отзиви за SpamAssassin

Федарел, давай смело, добра е.
Огин, навсякъде спама се отсява по алгоритми, да не мислиш, че г го правят ръчно. Та в тая връзка ако ще пропуснеш нещо важно с СА то може да го пропуснеш и с г. Има начини това да се сведе до минимум. Знаеш.
От друга страна - абе не ви ли е малко тъпо, че цялата ви бизнес поща минава през г? Верно, че г знае много, ама аре да не му помагаме. :)
 
За: Отзиви за SpamAssassin

За: Отзиви за SpamAssassin

Сега съм я включил и от досадниците, като семинари и бизнес анализи не съм получавал нищо. Радвам се да върши работа.
 

Горе