Отнесох ли наказание от Г.?

bg-info

New member
Здравейте,

Става въпрос за новата ми социална мрежа от подписа ми younotepad. Социалката е на месец и малко първият месец и направих близо 60 линка като не включвам тези от подписите от форума и от предпиемач. В началото беше качила до 160 посещения от г. и средно ги въртеше от 60-160 дневно изведнъж започнаха рязко да спадат посещенията от гугъл. Дали са ми сложили някакво наказание зареди линковете или зареди това, че бях сложил банер горе в средата към петицията на аваз на толкова нов сайт.

Да поясня сайта се индексира перфектно просто спадна много трафика от гугъл.

Ако може някои мнения и съвети да продължавам ли линкбилдинга или въобще какво да направя.

Благодаря предварително!

Re: Отнесох ли наказание от Г.?

Дай пример за линк. Много зависи как си направил тези 60лика и от къде идват. Ако са направени за много кратък период от време и след това си прекратил билдинга отделно линковете са от кофти сайтове е лошо. Ако сайта ти губи позиции се поспри с линковете и пускай само качествени, ако го няма в индекса вообще провери webmaster tools какво ще каже.

За: Отнесох ли наказание от Г.?

Повечето са от социалки и директории разбирасе има и такива сайтове за статистики които са го налазили без да знам.

Ето един пример не мога да копирам всички линкове има и в дира и в гювеча и в доста други директории този е от социална мрежа която съм ползвал винаги не е имало проблем. Аз си мисля, че просто прекалих с линковете за кратко време.

elada.info/node/20300

а замисляш ли се че съдържанието в подобен тип сайтове е или дублирано или спиннато?

а замисляш ли се че съдържанието в подобен тип сайтове е или дублирано или спиннато?

Това какво общо има с огромния спад а и не само линкове се споделят в нея. 🙂

А някакви идеи за изход от тази неприятна ситуация? Моля за помощ нямам намерение да зарежа този проект напротив искам да го развия и да е от полза за всички. 🙁

magazinmonic тоя потребител, като че ли публикува много линкове - предполагам е твой акаунта. Пробвай публикациите да са от повече user-и и на една страница да са по-малко.

За: Re: Отнесох ли наказание от Г.?

За: Re: Отнесох ли наказание от Г.?

magazinmonic тоя потребител, като че ли публикува много линкове - предполагам е твой акаунта. Пробвай публикациите да са от повече user-и и на една страница да са по-малко.

Не не е мой аз съм си с admin, а и този потребител е регистриран от преди няколко дни.

SEO блог на Васил Тошков
Kaĸвo e Google SandBox?

Toвa e eфeĸт, пpи ĸoйтo cъoтвeтeн caйт бивa нaĸaзaн зa мeceци и липcвa oт peзyлтaтитe пpи ĸaĸвoтo и дa e тъpceнe. Πo-тoчнo caйтът ce виждa в peзyлтaтитe caмo пpи тъpceнe нa дyми (фpaзи), ĸoитo ce cpeщaт caмo в тoзи caйт.

Oбщo взeтo пpи дoбивaни нa тaĸoвa нaĸaзaниe, глaвнaтa cтpaницa нa caйтa бивa oбявeнa зa "дoпълнитeлeн peзyлтaт". Toвa oбяcнявa пoĸaзвaнeтo ѝ в peзyлтaтитe caмo пpи тъpceнe нa cтpoгo cпeцифични зa cъoтвeтния caйт дyми и фpaзи.

Всичко за Google SandBox

Тая ми ти гад https://plus.google.com/113225930195808374826/ e общото 🙂

От известно време асоциирам Оггин с Oracle или с Оракул казано на български - отнема ми време да разбера какво има предвид.
Е, тоя път нищо не разбрах, ако можете помагайте, или ти о Оракуле ако може да ми разясниш, мерси предварително!

И между другото ще се еъзползвам от случая да благодаря на oggin и cloxy за цялото споделено знание и мисли през всичкото това време:

-Благодаря ви!!!!

Back
Горе