Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Според мен не е от връзките. По-скоро има дублирано съдържание или съдържанието е некачествено и малко.
Като цяло инфото в GWT се обновява прекалено рядко и аз лично го ползвам най-вече да следя за проблеми с 404 страници, които да пренасочвам. Иначе статистиките за позиции по ключови думи, брой индексирани страници и беклинкове рядко е актуална.
Забрави за .xml сайтамап, пълен тъпизъм е да разчиташ на него за индексиране.
1) Направи всяка страница от сайта да се линква поне от една друга вътрешна страница. Ако се линнква от повече, по-добре;
3) Направи си хубав старомоден HTML сайтмап, към който се линква от всички страници в сайта;
3) Осигури си хубави връзки към заглавната страница. Осигури си връзки
към вътрешни страници;
4) На следващата сбирка на фурума, черпиш админа голям Джеймсън с Редбул. 😉
Еби го webmaster tools. Уф, как са промили мозъците на начинаещите само...
..светни ме какво да ползвам
Links, 2, 3, 4... 😉
Попрочети малко за link building за това как се отразяват връзките към сайта за класирането.
Като за начало:
- директории
- социални мрежи, от които избираш само тези които дават dofollow линк (кога ли някой ще се сети да нправи dofollow списък и за тях?)
- коментари в dofollow блогове (като коментираш, а не да спамиш).
За протокола, Google признават за бъг в уебмастер тулс, точно за броя индексирани страници. 😉
http://www.seroundtable.com/archives/021740.html
4) На следващата сбирка на фурума, черпиш админа голям Джеймсън с Редбул. 😉
уууу, *амка им прасета, и аз се лъжа по тяхната статистика ...с какъв софтуер мога да следя това ...?!