SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Относно Western Union и AdSense

ghost

New member
Здравейте,

Скоро ще получа първото си плащане от AdSense и избрах начин на плащане " Western Union Quick Cash " през профила, защото прочетох, че става бързо и не взимат такса от получателя.
Искам да ви попитам какво е необходимо, за да си получа плащането през WU. Разбрах, че ми трябва лична карта. Някакви други документи трябват ли ми ? Като цяло ще съм много благодарен ако някой ми обясни каква е процедурата и какво трябва да предоставя.

Благодаря ви предварително !
 
Re: Относно Western Union и AdSense

Да не те плаша, но е желателно да имаш и регистрация по ЗДДС , не помня точно колко дни преди да получиш плащането.
Ако нямаш такава рискуваш глоба, вече е друг въпроса колко е вероятно да те хванат и да те глобят. Но риска си е за твоя сметка.
 
За: Относно Western Union и AdSense

За: Относно Western Union и AdSense

Обикновено пращат съобщение с номера, който се намира в данните на изпращача. На някои места без този номер не можеш да си вземеш парите.
 
За: Относно Western Union и AdSense

За: Относно Western Union и AdSense

Благодаря много на всички ! А въпросното номерче, pub-а ли е, или нещо друго ? И къде точно се намира в профила ?

Мерси :)
 
За: Относно Western Union и AdSense

За: Относно Western Union и AdSense

За да не създавам нова тема, искам да попитам още нещо. Понеже днес си извадих нова лична карта, та принципно на личната карта отзад пише "кв. Едикойси 123, ет.123, ап.123". Така, само че в AdSense съм написал улицата на която живея ( Едикояси улица 123 ), а не квартала. Това проблем ли ще е като отида в WU да си взимам парите ? И на миналата карта беше същото, но понеже преди ползвах услугата чек и не е имало проблем.

Благодаря предварително и приятно посрещане на новата година :)
 

Горе