SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Оферта за платени статии

Предлагаме на Вашето внимание още една възможност за реклама – платени статии. Ако желаете в платената статия получавате 1 линк. Платеният материал ще стои за винаги в сайта. Цената за платената статия е 50 лв. еднократно плащане.
В цената влиза анонси във фенстраницата във фейсбук, постоянен анонс на началната страница в каре, отделено специално за платените материали – тук ротирането на материалите е на случаен принцип.
Сайтът е на български език.
Плащане – по банков път или пейпал. Предпочитан вариант е плащането да става по банков път.

Повече подробности за възможностите които получавате за платената публикация, както и да видите сайта, може да разберете на този адрес:
www.utro.bg/info/?p=5014
 
За: Оферта за платени статии

За: Оферта за платени статии

Припомняме, че в момента има септемврийска проция в сайта, която за платените статии е 20% намаление на цената.
Предлагаме ви да се възползвате в преходния сезон, с атрактивното намаление за качествена реклама.
Ние се грижим да класираме статиите напред по съответната ключова дума, за която се пише материала, като това допълнително носи трафик. Как го правя това няма значение, не съм като другите да ви казвам, че в цената влиза събмит по разни социалки и такива примери, за да си аргументират цената. Аз просто показвам постигнати резултати и предлагам качество.
И също така имайте предвид, че при дадените от мен примери не всички статии са платени - примерите съм ги извел за да ви покажа как бихте могли да се възползвате от предоставената възможност и какви резултати се постигат, как това би могло да помогне на вашия бизнес, сайт, фирма или ателие.
 

Горе