Официален представител на Google Adsense във форума

• Автор Автор nbsp
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.

nbsp

New member
Вече има официален представител на Гугъл Адсенс във форума - AdSense BG.

Така че се надявам, да не останат неотговорени въпроси и да има повече яснота относно програмата. 🙂

Добре дошла на Гергана!

Re: Официален представител на Google Adsense във форума

welcome и от мен. пожелавам и само добри думи във форума

Здравейте,

Благодаря за посрещането 🙂

Надявам се да ви бъда полезна, но все пак ви моля за разбиране, че е възможно да не съм в състояние да коментирам всички теми, свързани с AdSense.

Освен това бих искала във форума да обсъждаме единствено въпроси, които представляват интерес за всички, така че ако някой се нуждае от съдействие във връзка с конкретен профил, ви моля да използвате официалния канал за контакт с екипа на AdSense.

Поздрави,
Гергана

Добре дошла и от мен 🙂

Добре дошла... Радвам се, че има кой да ни наглежда 😉 Надвам се да получим отговори на някои от въпросите си.

Жените във форума скоро ще са мнозинство 😉

Да, ама масата са спамерки и не се задържат 🙂

добре дошла и от мен. Дано едно такова присъствие на член на AdSense да е полезно и за 2-те страни.

Дано да се окаже полезно 😉

Ако Гергана успее да навие и някой от екипа, занимаващ се на алгото за serps да пише тук, случайно да го изведем на среща, още по-случайно да се напием и още най-по-случайно да каже нещо, и съвсем нормално на другия ден никой да не помни нищо 😀

Все ми се струва, че проблема на Г в България е по скоро с AdWords, отколкото AdSense 😉 Гук ако разчитат от самосебеси да се развие, както в щатите има да чакат поне 10 години. А не виждам и да мотивират някой друг да зарибява рекламодатели.

Все ми се струва, че проблема на Г в България е по скоро с AdWords, отколкото AdSense 😉 Гук ако разчитат от самосебеси да се развие, както в щатите има да чакат поне 10 години. А не виждам и да мотивират някой друг да зарибява рекламодатели.

Като погледна реално на нещата и аз така ги виждам... Доста често ми се налага да убеждавам клиенти и приятели, че е по-добре да рекламират в adwords вместо в някой от "големите" сайтове, които само им взимат парите. Личното ми мнение е че рекламата в големите сайтове не е за да ти докара трафик и клиенти, а повече за брандинг, ама какво ли разбирам аз 😉

Здравейте,

Освен това бих искала във форума да обсъждаме единствено въпроси, които представляват интерес за всички ...

Поздрави,
Гергана

Поздрави и от мен Гергана.

Тъй като имам проблем, в разискването на който се включиха доста хора от форума (демек представляват интерес не за всички но за някаква част от всички) искам да попитам къде и под каква форма може да се зададе въпрос към Вас ?

P.S. баш Posts: 666 трябваше да бъде отправен към представител на Don't be evil 🙂 Съдба 🙂

Последно редактирано:

Все ми се струва, че проблема на Г в България е по скоро с AdWords, отколкото AdSense Гук ако разчитат от самосебеси да се развие, както в щатите има да чакат поне 10 години. А не виждам и да мотивират някой друг да зарибява рекламодатели.

труе труе

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе