SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Оценка на концепция

nigon

New member
Здравейте,

бих искал да получа вашата оценка за концепцията на този сайт:

pvox

благодаря :)
 
Re: Оценка на концепция

Май доста ви е специализиран уеб сайта. За 1 минута не можах да разбера какво е това, което предлагате и какви са тия сървъри ... сигурно защото не съм геймър, но все пак би трябвало повече да се обясни и да се представи това, което предлагате, тъй като за незапознати и случайни потребители е доста трудно да се ориентират какъв е продукта или услугата-

Съвета ми е разгледайте чуждия пазар на продукта или услугата, които предлагате и просто копирайте най-добре работещия модел.

Успех в начинанието.
 
Re: Оценка на концепция

Здравейте,

бих искал да получа вашата оценка за концепцията на този сайт:

pvox

благодаря :)

Информацията е малко, трябва да се дадат по-подробни обяснения. Аз може да съм геймър и да искам да си плащам, за да мога да получа дадена услуга, но не става ясно каква точно е услугата.
 
Re: Оценка на концепция

За повечето геимъри които ползват ventrilo и etc ще се ориентират бързо че се предлага възможност да си комуникират воис(един вид воис чат), но за другите Абсурд:)
 

Горе