Още едма микро блог платформа

Butch

Active member
Индексира се супер бързо . За по мързеливите просто постнете адреса на сайта или публикацията си и цъкнете на "Постни" Има още бонуси от профила си може да си добавите сайт и рсс емисията му, която се ъпдейтва автоматично

Ако някой знае как да направя линковете дуфолоу може да ми драсне лс.

thebulgaria.net

Едит : може да се добавят и групи. Както отворени (публични) така и заключени ( с покана) Какво става в заключените групи виждат само техните членове.

@mathematician Сайтът за прогнози не е мой само го оптимизирам. Ако имаш проблем имат форма за контакт. Лично аз мисля, че момчетата сами си превеждат/ пишат контента, зашото едва ги накарах да вкарват редовно статии. Ще те помоля да не разводняваме темата.

Последно редактирано:
Re: Още едма микро блог платформа

Малко офтопик

Не че се заяждам, ама условията ти за ползване на Футболните прогнози, някак си много приличат на моите.

Не че моите са оригинал, понеже сайтът е закупен и не мога да гарантирам как ги е писал предишния собственик. Обаче гарантирам, че около 20-30% претърпяха редакция. А твоите са 1:1 с моите (с изключение на СМС частта) и някак си леко не ми харесва.

Вярно, че като станеш класик и почват да те цитират. Ама още съм далеч от този момент.

Back
Горе