ПОМОЩ моля ви

bananas

New member
Здравейте.Преди няколко дни едно момче ми изпрати файл който аз отворих.. т.е излъга ме файлът е html format след като го отворих ми изписа следното
Loading...
Completed
и това беше незнаех какво да правя.Чак днес ме светна един приятел да го отворя с notepad така и направих затова и ви пиша ето кода :

<!-- edited: gvv -->

Ще съм ви много благодарен ако ми кажете какво е точно и как мога да го махна какво да направя . ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ

С Уважение , Даниел

Последно редактирано от модератор:
Re: ПОМОЩ моля ви

Не разбирам от програмиране, но това ми прилича на скрипт, който източва съхранените в браузъра пароли. Тази част е красноречива: passwordmanager.getAllLogins.
78.90.46.151 изглежда е IP адреса на този, към който са пратени паролите. По всичко личи, че е на Мегалан.

Последно редактирано:

ЛОЛ. демек в момента този пич има всичките ми пароли лелееее.....въпросите ми станаха адски много.
Как да го разкарам това чудо от компютъра си.
Всичките ми пароли в интернет ли трябва да си сменя.(това важи ли за скайп и други програми)
И след като ип-то му е на лице мога ли да се оплача някъде.
Най-вече ме интересува как да го разкарам това чудо за да мога да си сменя паролите на спокойствие да знам че няма достъп повече..

Много ви благодаря за помоща

Това не е вирус и изпраща паролите само когато стартираш файла, триеш файла и си готов. Как така отваряш всякакви файлове които някакви момчета ти пращат? Сменяй си всички пароли в интернет, ама по-бързо, че да не ти ги смени той ...

Ами баламоса ме... и клъвнах с две думи.Много благодаря за инфото . Имам последен въпрос. След като съм го стартирал вече 1 път то важи само тогава нали така след това ако си сменям пароли работи не ги праща докато не го пусна пак да речем и значи само трия файла и сменям във интернет всичките ми пароли

Ами баламоса ме... и клъвнах с две думи.Много благодаря за инфото . Имам последен въпрос. След като съм го стартирал вече 1 път то важи само тогава нали така след това ако си сменям пароли работи не ги праща докато не го пусна пак да речем и значи само трия файла и сменям във интернет всичките ми пароли

Да 🙂

Back
Горе