Пакети Добавяне в Ен Социалки

За: Пакети Добавяне в Ен Социалки

като цяло може да се добави и услуга за пингване на резултата , не съм го пуснал като оферта защото всеки го прави по-различен начин 🙂
може да се направи и бласт с scrapebox след линковете на самите социалки , варианти има много

Имах възможността да изпробвам услугата срещу ревю. Ето накратко и моите впечатления в точкова система от 1 до 10

1. Възможността за спинване на заглавията и описанията е много ценна. Както съм го задал, с едно изречение получавам 9 различни варианта за заглавия и описания: оценка 10
2. Скорост на изпълнение на поръчката - Много бързо. Въпреки че имаше други колеги преди мен, на 21-ви пуснах данните, на 22.11 получих линк от къде да изтегля рапорта: оценка 10
3. Офертата е за 400+ линка, в рапорта получих 405: оценка 10

Днес е 8-мият ден след получаването на рапорта. Който каквото е чистил по донорите, вече го е направил и се предполага, че линковете на 90% ще се запазят във варианта в който са след първата седмица.
Сканирах урл-лите от рапорта и резултата е:

От 405 урл-а за проверка, 3 сайта не зареждат => сканирани 402 урл-а.

277 хубави, директни, линка към моя сайт са си там. От тях 100 са follow, а 177 nofollow.
Донорите са на уникални IP-та, изходящите линкове от страниците където са моите линкове варират от 1 до 369, в по-голямата си част се въртят около 5-10 изходящи линка на страница.

За 125 от сканираните урл-и, софтуера показва че няма линк (тук се включват и 404 страници и линкове през java script)

Мнението ми за услугата е много добро. За този тип услуга, резултата е в рамките на очакваното. Сравнено с други пакети, които съм ползвал, дори е над средното ниво. На тази цена определено си струва парите.

Крайната ми оценка е 8 от 10.

Благодаря още веднъж на freak за дадената ми възможност да ползвам услугата му срещу ревю. Дано съм бил полезен и на останалите колеги.

Back
Горе