Пак реклама на сайт по БТВ

Re: Пак реклама на сайт по БТВ

Права си, няма общо с мобилните оператори, но има общо с държавата. И отново се връщаме на въпроса, как държавата успя да отдели 60 млн за екстра пенсии, но не успя да отдели 2 милиона (с един повече от генерираното от БГ коледата)? А защо не се вземе пример от другите европейски държава? В много страни, ставката по ДДС за лекарства да речем е 8 процента, при нас защо не е така? Защо нито една благотворителна кампания не се ползва от .. хайде да не е изцяло премахване на ДДС-то, но поне смъкването му на половина?
Екстра, ние пращаме смс-и, иззимаме функциите на държавата и задълженията им спрямо тези деца, че на всичкото отгоре плащаме ДДС на всеки изпратен смс.
Не казвам, че съм голям математик, но платеното ДДС за този 1 млн, не е ли 200 000 лв?
Всички тези смс кампании за мен са чисто популистки. Дали ББ или Гоце ще си направи евтин ПР, щото видиш ли е под егидата не нечие име за мен няма значение. Просто е неправилно.

Re: Пак реклама на сайт по БТВ

Руми, мобилните опреатори е възможно ПРЯКО да не реализират печалба, но по трасето част от даренията изчезват под формата на разходи и разходчета. А по неприятното е, че същите тези мобилни оператори НЕ дават възможност на хора като мен и сигурно стотици други да пуснат благотворителни кампании по сайтовете си а ме пращат на май...та си да минавам през някакви фирми незнайно защо при условие,че връзката е директна между дарителя и сметката на получателя. Миналата година звънях на фирми предлагащи смс услуги и начина по който се правят нещата ме отказа.

Back
Горе