H hdm New member 22 Август 2007 #21 Re: Петък среща на форума MasterBOOT, да майна от Пловдив съм :blacool Може да сформираме няк'ва схема за другата седмица, ама само двамата ли сме?
Re: Петък среща на форума MasterBOOT, да майна от Пловдив съм :blacool Може да сформираме няк'ва схема за другата седмица, ама само двамата ли сме?
Kalin4y ORM / SEO 22 Август 2007 #22 Re: Петък среща на форума мой да приобщим Cloxy към нашта партия 🙂 Аз честно казано от Пловдив не познавам много със СЕО дет са занимават професионално ... моя екип + 2-3ма човека .... ти ако имаш..всички са добре дошли 😉
Re: Петък среща на форума мой да приобщим Cloxy към нашта партия 🙂 Аз честно казано от Пловдив не познавам много със СЕО дет са занимават професионално ... моя екип + 2-3ма човека .... ти ако имаш..всички са добре дошли 😉
coolice Administrator Екип 22 Август 2007 #23 Re: Петък среща на форума Имате си и някои добър с афилиейт програмите :icon_thum поне така ми казаха наскоро Иначе за петък и аз мога да доида този път без кола :friday:
Re: Петък среща на форума Имате си и някои добър с афилиейт програмите :icon_thum поне така ми казаха наскоро Иначе за петък и аз мога да доида този път без кола :friday:
F flasher New member 22 Август 2007 #24 Re: Петък среща на форума е айде току виж и аз се добавя ама с колата 🙂 а за към морето съм супер навит ако има де да се спи и желаещи ... Влас е добре и ако и цените са добри може да направим един "тийм билдинг"
Re: Петък среща на форума е айде току виж и аз се добавя ама с колата 🙂 а за към морето съм супер навит ако има де да се спи и желаещи ... Влас е добре и ако и цените са добри може да направим един "тийм билдинг"
MacTeP Senior Member 22 Август 2007 #25 Re: Петък среща на форума predpriemach.com каза: Иначе за петък и аз мога да доида този път без кола :friday: Увеличете... И моите планове са такива :evil
Re: Петък среща на форума predpriemach.com каза: Иначе за петък и аз мога да доида този път без кола :friday: Увеличете... И моите планове са такива :evil
Sp0oN Anno Zero LTD 23 Август 2007 #26 Re: Петък среща на форума ще проверя как са местата в хотелчето до утре-вдругиден пост със цените, адреса и свободните места 🙂
Re: Петък среща на форума ще проверя как са местата в хотелчето до утре-вдругиден пост със цените, адреса и свободните места 🙂
biks Ex SEO 23 Август 2007 #27 Re: Петък среща на форума Сложи и някакъв линк да го видим по гъгъл мапас къде е
MacTeP Senior Member 23 Август 2007 #28 Re: Петък среща на форума Петък вечер 24.08.2007 среща в Happy-то на Света Неделя. Събираме се там и след това ще го мислим къде ще ходим. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0...&oName=&oType=57&Map44_44.x=131&Map44_44.y=41 За справки 0899 866 998 Динко. Всеки да се чувства поканен, знайни и незнайни форумни дейци ще бъдат посрещнати подобаващо. Ако ме притеснявате много ще си направя телефона импулсен и ще ви пъшкам във слушалката (.)(.)
Re: Петък среща на форума Петък вечер 24.08.2007 среща в Happy-то на Света Неделя. Събираме се там и след това ще го мислим къде ще ходим. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0...&oName=&oType=57&Map44_44.x=131&Map44_44.y=41 За справки 0899 866 998 Динко. Всеки да се чувства поканен, знайни и незнайни форумни дейци ще бъдат посрещнати подобаващо. Ако ме притеснявате много ще си направя телефона импулсен и ще ви пъшкам във слушалката (.)(.)
MacTeP Senior Member 23 Август 2007 #29 Re: Петък среща на форума Петък вечер 24.08.2007 среща в Happy-то на Света Неделя. Събираме се там и след това ще го мислим къде ще ходим. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0...&oName=&oType=57&Map44_44.x=131&Map44_44.y=41 За справки 0899 866 998 Динко. Всеки да се чувства поканен, знайни и незнайни форумни дейци ще бъдат посрещнати подобаващо. Ако ме притеснявате много ще си направя телефона импулсен и ще ви пъшкам във слушалката (.)(.)
Re: Петък среща на форума Петък вечер 24.08.2007 среща в Happy-то на Света Неделя. Събираме се там и след това ще го мислим къде ще ходим. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0...&oName=&oType=57&Map44_44.x=131&Map44_44.y=41 За справки 0899 866 998 Динко. Всеки да се чувства поканен, знайни и незнайни форумни дейци ще бъдат посрещнати подобаващо. Ако ме притеснявате много ще си направя телефона импулсен и ще ви пъшкам във слушалката (.)(.)
nbsp New member 23 Август 2007 #30 Нова среща - "сам дойдох" Нова среща - "сам дойдох" 20:00 шот забрави да кажеш час, мислъ
MacTeP Senior Member 25 Август 2007 #31 Re: Петък среща на форума :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: От 20:00 до 8:30 🙂 добре се представихме ... пак Защо обаче бяхме толкова малко хора... пак
Re: Петък среща на форума :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: От 20:00 до 8:30 🙂 добре се представихме ... пак Защо обаче бяхме толкова малко хора... пак