Печалба от изходящите линкове

KOBRETI

New member
Отскоро почнах да минавам някои изходящи линкове през adf.ly (реф) (но реф). При кликване, се показва банер в горната част над линкнатия сайт. Има и един по-груб вариант с банер на цялата страница, който дава повече пари, но не го ползвам...

Та мисълта ми е, тези изходящи линкове поне да вършат някаква работа 😀

Надявам се да е полезно на някой...

Re: Печалба от изходящите линкове

и защо тръгна да ми тегли накакъв 8MB rar ???

Я дай пример за по-мекия вариант, че в сайта им видях само тежкия с цяла реклама.
И колко долу горе дават на клик на линка? Или трябва и на рекламата да се клика?

Подходящо е основно за линкове за сваляне. Попаднах им на страницата за реклама скоро adf.ly/advertising.phpи се каня да ги пробвам.

Я дай пример за по-мекия вариант, че в сайта им видях само тежкия с цяла реклама.
И колко долу горе дават на клик на линка? Или трябва и на рекламата да се клика?
Ето варианта с горен банер http://adf.ly/r7cM

За БГ при банер е 0,05$ за 1000 клика, а с грубия вариант $0.93 / 1000

Никак не е много, но пък иначе е без хич 🙂

Има АПИ за автоматизиране на генерирането на линкове, за да не се занимавате да правите всеки линк на ръка... Има и скрипт за автоматично преобразуване на всички линкове на дадена страница... Постарали са се 🙂

НЕ е необходимо да се кликва на рекламите - тарифата е за визуализация. За кликове не получаваш нищо допълнително

Последно редактирано:

Ооо, много малко това. Никакъв смисъл няма.
А то ако ще е за линкове за сваляне, по-добре да се ползва направо нещо като хотфайл, парите ще са многократно повече.

малко ъпдейт по темата...

Последния месец са вдигнали цените значително, защото прихода ми скочи и се загледах в статистиката

Avg. CPM: $0.41

Това е предимно български трафик и като се замислиш, не е толков малко 🙂

http://adf.ly/?id=301985

Последно редактирано:

Имат и нов скрипт за показване на банери във вашия сайт - задава се колко пъти на час с каква пауза между тях да покаже на всеки уникален потребител банер... Това вече може да донесе доста пари на сайт с много трафик! В случая е на импресия, а не на кликване!

Back
Горе