SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Пин-а за адсенс

Radik90

New member
Абе хора полудявам тоя пин го чакам вече 2 месеца някъде поисках и 2-ри преди 15 дена нито един не пристига. При вас как беше положението че при мене ако не доиде до 3 месеца май ще ми закрият акаунта.
 
Re: Пин-а за адсенс

А това е проблем на нашите тъпи пощи . Вчера една пощальонка я направих на нищо вместо да ги подреди по кутиите тя ги метна там във една без вратичка и те изпопадаха всички такъв скандал и направих че едвали ще посмее пак да го направи. То ми писна вече за какво имам табелка на пощата.
 
Re: Пин-а за адсенс

Първия път като го поисках, го чаках 6 седмици и така и не го получих. След това си промених адреса (дадох този на нашите - в Сливен) и го получих за няма и две седмици. Щом вече два пъти не го получаваш, не знам - виж как си формулирал адреса си - да не би да става някво объркване. То и мен много ме притесняваше това - как български адрес да го напиша на латиница, ама явно съм уцелил правилния начин.
А пък иначе и след третото поискване няма да ти закрият акаунта. Просто трябва да им пратиш мейл, да им обясниш че не си го получил и трите пъти и ще ти го пратят отново.
 
Re: Пин-а за адсенс

Така съм си го написал не виждам нищо грешно в това нещо. Но сега на 15 ще поискам 3-ти ПИН а междувременно дано дойде втория. Ако не по-натам ще сменя адреса на който да пристигне.
 
Последно редактирано:
Re: Пин-а за адсенс

Ае хора не ви ли е кофти така да си давате личните данни из интернет? Ами ако във форума има някой психопат?
 
Re: Пин-а за адсенс

Ае хора не ви ли е кофти така да си давате личните данни из интернет? Ами ако във форума има някой психопат?

Та тоя адрес го има и в телефонния указател :D Ако някой ти иска адреса винаги може да го намери. А за психопатите съм се подготвил с бухалка в нас ;)
 

Горе