Пиша статии на английски - учил съм в Канада

sdd

New member
Предлагам списване на статии на английски на добро ниво, за блогове и онлайн списания. Услугата ми е подходяща за хора искащи да предоставят качествено съдържание на потребителите си. Далеч съм от статии на афилиейт тематики, но мога да пиша на всяка тема. Най-добър съм в бизнес темите. Цена 5 долара на статия. Като приемам минимум 5 статии на поръчка

Re: Пиша статии на английски - учил съм в Канада

Хора, може би не ви харесва цената, затова и няма интерес, но просто не мога да си позволя да пиша за по-малко при положение, че пиша на английски и за 5 долара на международния пазар с моя английски съм конкурентоспособен дори и на индийците дето пишат за мин. от 3 долара ама супер бози. Уточнението за Канада е един вид да покаже, че имам по сериозни познания по езика. Явно ще продължа с виртуалната емиграция защото цените не са ми конкуренти за местния пазар 🙂.

Поздрави

За: Re: Пиша статии на английски - учил съм в Канада

Zdraveite interesuvam se ot pisane na statii na angliiski ezik.

Pishete mi na lichno ako vse oshte pishete za da se svarjem i da utochnim temite.

Хора, може би не ви харесва цената, затова и няма интерес, но просто не мога да си позволя да пиша за по-малко при положение, че пиша на английски и за 5 долара на международния пазар с моя английски съм конкурентоспособен дори и на индийците дето пишат за мин. от 3 долара ама супер бози. Уточнението за Канада е един вид да покаже, че имам по сериозни познания по езика. Явно ще продължа с виртуалната емиграция защото цените не са ми конкуренти за местния пазар 🙂.

Поздрави

Здравейте,

Имам интерес.

Оставям скайп за да се чуем за подробности - momchilmarchev

Re: За: Re: Пиша статии на английски - учил съм в Канада

Re: За: Re: Пиша статии на английски - учил съм в Канада

Хора вече почти не се занимавам с това. Ако някой много иска статии нека ми пише на noredsl ( at ) gmail.com, но мога да поема ангажимент само за писане на статии на бизнес тематика или нещо, което ми е интересно и то не на такива ниски цени. Предпочитам да пиша pillar articles/content отколкото някакви боклуци 🙂.

Back
Горе