K kpetrova New member 10 Ноември 2011 #1 Здравейте, Пиша статии на български език с различна тематика. Писала съм за различни сайтове. Цена на статия- 3лв
Здравейте, Пиша статии на български език с различна тематика. Писала съм за различни сайтове. Цена на статия- 3лв
ivok Bashmaistora 10 Ноември 2011 #2 Re: Пиша статии на български език Когато пускаш обяви, че пишеш статии, поне напиши колко думи е тази статия - щото статия може и 200 думи, може и 2000.
Re: Пиша статии на български език Когато пускаш обяви, че пишеш статии, поне напиши колко думи е тази статия - щото статия може и 200 думи, може и 2000.
K kpetrova New member 10 Ноември 2011 #3 За: Re: Пиша статии на български език За: Re: Пиша статии на български език Да, извинявам се за неточността. 3 лв/ 500 думи
За: Re: Пиша статии на български език За: Re: Пиша статии на български език Да, извинявам се за неточността. 3 лв/ 500 думи
K kavon New member 10 Ноември 2011 #4 За: Пиша статии на български език За: Пиша статии на български език В кои области си най-добра, мен ме интересува тема "Здраве"?
За: Пиша статии на български език За: Пиша статии на български език В кои области си най-добра, мен ме интересува тема "Здраве"?
K kpetrova New member 10 Ноември 2011 #5 За: Пиша статии на български език За: Пиша статии на български език Бих казала, че в актуални новини и събития, политика, но мисля, че и здраве, женски теми се справям добре.
За: Пиша статии на български език За: Пиша статии на български език Бих казала, че в актуални новини и събития, политика, но мисля, че и здраве, женски теми се справям добре.
T tymothy New member 10 Ноември 2011 #6 Re: Пиша статии на български език Запозната ли си с изискванията за уникалност? Как приемаш плащания?
Re: Пиша статии на български език Запозната ли си с изискванията за уникалност? Как приемаш плащания?
K kpetrova New member 10 Ноември 2011 #7 За: Пиша статии на български език За: Пиша статии на български език По банков път Да, запозната съм
S stidam New member 10 Ноември 2011 #8 Re: Пиша статии на български език Здравей, Пусни едно ЛС с мейл или скайп.
A azsym New member 10 Ноември 2011 #9 Re: Пиша статии на български език моля и на мен ми пусни мейл и скайп на ЛС. Как си на теми: Българи в чужбина Българи в Англия Българи в Италия Българи в Германия Българи в САЩ Българи в Канада
Re: Пиша статии на български език моля и на мен ми пусни мейл и скайп на ЛС. Как си на теми: Българи в чужбина Българи в Англия Българи в Италия Българи в Германия Българи в САЩ Българи в Канада
K kpetrova New member 15 Ноември 2011 #10 За: Пиша статии на български език За: Пиша статии на български език скайпът ми е petrovi052007