Пиша статии на всякаква тематика

mbalchev

New member
Пиша статии на всякаква тематика. Без ограничения в броя думи. От 8 години работя като журналист в регионален всекидневник.

За: Пиша статии на всякаква тематика

Здравейте, бихте ли посочили някакви ориентировъчни цени за статиите?

1 лев за стотина думи, 2 лв. за около 200 думи /плюс-минус 10-20 думи/ и т.н. Пределно ясно, че няма как да се оформи смислово завършен текст на предварително зададен и абсолютно точен брой думи и затова давам 10-20 думи плюс-минус, като ми е ясно, че предпочитанията ще бъдат за плюс...

Бихте ли се свързали с мен на bat_yam7343. Благодаря!

Изпълних няколко поръчки и в момента съм свободен.

Първо и последно предупреждение - без опити за bump на темите в Пазар. Ако няма какво да допълниш към офертата или няма какво да промениш във вече пунстата оферта - не пишеш. В противен случай темата отива "КК".

Разбрано!

Освен писане на уникални статии, мога и да пренаписвам - зададени от вас текстове или измислени от мен и пренаписани, колкото пъти желаете!
До момента съм изпълнявам поръчки на тема книжарници, хамали, книги онлайн, интериорни врати, онлайн репутация, телевизионен сервиз, сервиз лаптопи/компютри. Единствената поръчка, която съм отказвал досега бе за писане на ревюта на телефони, тъй като прецених, че няма да успея да напиша текстовете на достатъчно добро ниво /а варианта "ей ти някакви си текстове, преведи ми сега веднага парите, не го приемам!"/!

Back
Горе