Пиша статии

Scofield

Banned
Пиша статии на български език, както и преразказвам такива.
Цени:
2лв - статия до 250 думи
3.50 - статия до 400 думи
5лв - статия до 550 думи
Нагоре цените са по договаряне, както и за по-големи количества също договаряне.

За контакти - ЛС

За: Пиша статии

Искам да сигнализирам за потребителя с име @veselin.vianov. Чакам го от над 2 седмици да си плати статиите.
Поиска статии за авто рент а кар - написах му 3 статии и му ги изпратих, от тогава се покри и не ги плати а беше поръчал около 15 статии -> няма да ги получи докато не заплати първите си.

Искам да сигнализирам за потребителя с име @veselin.vianov. Чакам го от над 2 седмици да си плати статиите.
Поиска статии за авто рент а кар - написах му 3 статии и му ги изпратих, от тогава се покри и не ги плати а беше поръчал около 15 статии -> няма да ги получи докато не заплати първите си.

Много неприятно, не го познавам този, иначе бих помогнала
Успех

Е заради такива несериозници и лъжци сме на тоя хал!

Re: За: Пиша статии

Re: За: Пиша статии

Здравей,

От една седмица те чакам да влезеш в скайпа за да се разберем не ме карай да вадя разговора от скайпа. Що се отнася до статиите поисках два предварително за да видя за какво става дума. Задълженията към теб са за двете статии 5 лв.. Искам само да попитам дали предостави начин на плащане за да мога да ти пусна парите. Ще се отнася до другите статии радвам се че си ги написал и съм готов да ги платя НИЩО ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ТИ КАЗВАЛ ДА ПОЧВШ ДА ПИШЕШ ТЕЗИ СТАТИИ ние само дискутирахме врем цена срокове.
В този форум съм работил с много хора и всички знаят, че съм точен с плащанията. Мисля че е редно да се извиниш.

За: Re: За: Пиша статии

За: Re: За: Пиша статии

ИСКАМ ПУБЛИЧНО ДА СЕ ИЗВИНЯ И НА 2МАТА ПОТРЕБИТЕЛИ - СТАТИИТЕ, КОИТО БЯХ НАПИСАЛ ЗА ТЯХ МИ БЯХА ПЛАТЕНИ И ВСИЧКО БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОРЕКТНО ОТ ТЯХНА СТРАНА. ПРОБЛЕМА Е БИЛ В ТОВА, ЧЕ НЕ СМЕ МОГЛИ ДА СЕ ЗАСЕЧЕМ В СКАЙПА.

Имам вече 3 статии от Scofield и съм доволен. Давам +1 и ще си поръчвам и за напред.

Back
Горе