SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Плащам за ревюта

ted

New member
Пускате във вашият блог/сайт ревю на сайт (всичко което си изберете от сайта - дизайн, код, услуги, съдържание, достъпност, стандарти и т.н.) посочен от мен и получавате договорената сума.
Ако нямате идея, какво да пишете, мога да Ви насоча ...
Ревюто не е задължително да е положително - както намирате сайта, така го описвате. Задължително е да има съответния линк в ревюто. Дължината на ревюто да е поне 300 думи и в името на ревюто да се съдържа думата от линка.

Кой е сайта и какъв да е линка, както и вашата оферта с мястото където ще бъде публикувано ревюто и цената която искате - само на лични.

Моля, когато предлагате цена, имайте предвид ПР който обикновено получават вашите статии и общия брой на изходящите линкове от страницата на ревюто.
 

Горе