Плугин за дублирано съдържание в WP

wood

Senior Member
Все още търся плъгин който да трие повтарящи се публикации в WP тема за обяви. Искам да впиша определена дума или израз и плъгина при публикуване на обява ако тази дума я има в обявата да трие цялата обява.
Преди тук имаше такава тема и с един плъгин но след ъпдейта на WP плъгина престана да работи.

Re: Плугин за дублирано съдържание в WP

Това може да се направи примерно с една заявка направо към базата данни и да се сложи в един пхп файл и с крон задача да се направи да се изтриват всички публикации с тия думи зададените на всеки 24 часа (примерно).

Това може да се направи примерно с една заявка направо към базата данни и да се сложи в един пхп файл и с крон задача да се направи да се изтриват всички публикации с тия думи зададените на всеки 24 часа (примерно).

Ами ще трябва да се пробва...тогава търся някой да го направи този файл. Не съм много на ти с php файловете. И не зная дали ще се справя...😡

Все още търся плъгин който да трие повтарящи се публикации в WP тема за обяви. Искам да впиша определена дума или израз и плъгина при публикуване на обява ако тази дума я има в обявата да трие цялата обява.
Преди тук имаше такава тема и с един плъгин но след ъпдейта на WP плъгина престана да работи.

Аз доколкото разбирам търсиш две неща:

1. плъгин който да трие повтарящи се публикации в WP
http://wordpress.org/extend/plugins/duplicate-posts-erazer/

2. ако тази дума я има в обявата да трие цялата обява
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-delete-posts/ (ръчно стартиране)

Ти какво точно искаш, да ти се трият дублиращи обяви или като се използва дадена забранена дума в обявада - тя да се изтрива?

Второто, да се задава дадена дума/думи и ако има в публикуваната обява, да се трие цялата обява.

Благодаря scoobydoo, ще го инсталирам и ще видя дали върши работа.

Благодаря scoobydoo, ще го инсталирам и ще видя дали върши работа.

хм, аз ще да съм в игнор листата ти или постовете ми са станали невидими

хм, аз ще да съм в игнор листата ти или постовете ми са станали невидими

BullBlogger, не си в игнор листата...изглежда че малко по късно ти се е появил поста и не съм го прочел веднага. Но инсталирах на другият сайт и този плъгин който си го дал ти и ще видя за няколко дена кой от двата плъгина е най удачен. 🙂

Back
Горе