w3bs1t3 New member 19 Януари 2012 #1 Здравейте! Използвам WP като CMS. Разбрах за плъгин, който ми предоставя възможност да създам една страница два или повече пъти, съответно на няколко езика. Има ли такова животно и ако да, къде да го намеря?
Здравейте! Използвам WP като CMS. Разбрах за плъгин, който ми предоставя възможност да създам една страница два или повече пъти, съответно на няколко езика. Има ли такова животно и ако да, къде да го намеря?
V vibrobg New member 19 Януари 2012 #2 За: Плъгин за други езици За: Плъгин за други езици Не знам дали съм те разбрал точно, но виж два варианта тук дали ще са ти от полза: Features - WPML Qtranslate and meta-tags…solved | matteo on wordpress
За: Плъгин за други езици За: Плъгин за други езици Не знам дали съм те разбрал точно, но виж два варианта тук дали ще са ти от полза: Features - WPML Qtranslate and meta-tags…solved | matteo on wordpress
Duster New member 19 Януари 2012 #3 За: Плъгин за други езици За: Плъгин за други езици WordPress › qTranslate