SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Плъгин, настройки за WordPress

Dimovs

New member
Здравейте!
От исвесно време чета форума, благодарение на който научавам доста неща. Интересува ме има ли плъгин за WordPress с който мога да създам нещо като продуктов каталог. Просто публикувам снимки в по умален размер с информация и цена за съответния продукт и при клик на снимката потребителя да се препраща към друг сайт. Намерих доста плъгинги но всички които разгледах са за галерии. Моля ако някой може да ми помогне.
Благодаря Ви!
 
Re: Плъгин, настройки за WordPress

Инсталирах този плъгин, но немога да разбера как да махна бутоните "buy now" и "add to cart" и да пренасоча при клик върху снимката да се пренасочи към друг сайт.
Някой да в правил продугктов каталог с WP e-Commerce? :confused:
Ако знаете някой друг скрипт който ще ми свърши същата работа...
Благодаря!
 
Re: Плъгин, настройки за WordPress

Ами.... вариант е, да пускаш всеки продукт като отделна статия, а снимката и описанието му да водят към посочен от теб адрес. Това е най-лесният вариант за който се сещам.
 

Горе