Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
За 4 дни долара се покачи със 6 стотинки. Според вас ще продължи ли да се покачва или това е просто временно явление 🙄
Мисля си че ако Обама стане президент долара още ще се срине
подкрепям твоето мнение, което е и на половината свят поне, което само по себе си е достатъчно за да се вдигне долара ако Обама стане президентАз пък си мисля, че ще се случи точно обратното... ако Обама стане президент долара ще вдигне позиции, но това е моето абсолютно некомпетентно мнение, така че нека никой да не ме вини ако се случи обратното.
подкрепям твоето мнение, което е и на половината свят поне, което само по себе си е достатъчно за да се вдигне долара ако Обама стане президент
Има някакви врътки ся за тва дето става с Русия, и нафтата падна.. малко.. бре то само хубави неща почнаха да се случват.. 🙂
подкрепям твоето мнение, което е и на половината свят поне, което само по себе си е достатъчно за да се вдигне долара ако Обама стане президент
абе кой ще гласува доверие на негър дето не знае християнин ли е или мюсюлманин ли .. Обама ако стане президент икономиката на USA ще се срине от там и долара. принципа WASP си е все още валиден поне в Средния Запад...