Подаряваме RAM памет - 512MB DDR2 667Mhz за лаптопи

Re: Подаряваме RAM памет - 512MB DDR2 667Mhz за лаптопи

Не те е излъгал... дълго време бяха номер едно 🙂

Докато преди година не изнесоха производството си в Китай и не сключиха договор с Microsoft да си ги продават с Windows...

Съжалявам, че чак сега отговарям, просто съм пропуснал, а се сетих, тъй като изготвих статистиката за най-предпочитаните марки лаптопи.

btw да заменяте използвана RAM памет с нова? Че в момента съм само с 2х512 MB, а ми се ще да upgrade на 2x1024MB

Да, може да ви я сменим. Ето я: http://laptop.bg/#/details/ACCESSORIES/1002/106

Но вече не изкупуваме ram памет от 512MB, защото още не сме подарили тази, която ни остана. 🙂) Странно, но факт.

Аз съм притежател на Сони Вайо, рядко съм виждал такива в БГ. Моя си го взех от Турция преди три - четири години. Хареса ми, защото продуктовата серия "Вайо" на Сони се води топ клас. Не съм специалист, но на реклама ме впечатлиха. Ако имате за Вайо РАМ памети казвайте, че ми трябва ъпгрейд....

Щом е на 3-4 години преносимият ви компютър, то едва ли е с памет DDR2, каквато се продава в момента. Може да ви намерим и друга, но е скъпа. Скоро продадохме на един наш клиент 2x1024MB стара памет за 190лв., мисля, че бе SDRAM.

А ето резултатите от проведената анкета за предпочитана марка лаптоп.

Малко късно видях темата, но все пак и аз да си кажа 🙂

Бях малко учуден от резултатите от анкетата, защото ACER се нареждаха чак на 7-мо място, но както Вие пишете - в класацията се говори за предпочитания.

Аз лично много харесвам бялата серия на ACER , на мен много ми допадна като дизайн, а за техническите характеристики се доверих на съвета на мой приятел професионалист в хардуера и в различните марки лаптопи.

Съжалявам, че чак сега отговарям, просто съм пропуснал, а се сетих, тъй като изготвих статистиката за най-предпочитаните марки лаптопи.

Да, може да ви я сменим. Ето я: http://laptop.bg/#/details/ACCESSORIES/1002/106

Но вече не изкупуваме ram памет от 512MB, защото още не сме подарили тази, която ни остана. 🙂) Странно, но факт.

Щом е на 3-4 години преносимият ви компютър, то едва ли е с памет DDR2, каквато се продава в момента. Може да ви намерим и друга, но е скъпа. Скоро продадохме на един наш клиент 2x1024MB стара памет за 190лв., мисля, че бе SDRAM.

А ето резултатите от проведената анкета за предпочитана марка лаптоп.

Back
Горе