Познавате ли някой от Америка или САЩ

danko6

Banned
Трябва ми някой пич който е от Америка или САЩ.Трябва ми за една работа с един онлайн магазин.Ако познавате някой такъв моля споделете но да е българин най добре ще е

Re: Познавате ли някой от Америка или САЩ

Щом ти трябва за една работа "пич от Америка" можеш да се обадиш на Джефри Безос.

Вярно, не е българин, но пък е голям плюс, че е едновременно и от Америка и от САЩ. А това си е голяма екстра търсейки "пич който е от Америка или САЩ"

ще ти свърши работа

Май трябва още един раздел озаглавен "чат пат" 🙂

Нещо не мога да схвана логиката - в тема отпреди седмица казваш, че имаш човек в САЩ, който да ти препакетира стоките и да ги изпраща в БГ и търсиш начин как да направиш ел. магазин без да имаш търговска дейност, а сега търсиш и човек от САЩ ? Кажи колко големи пари ще се изкарат и ще те свържа с едни такива псевдобизнесмени като тебе......

Под Америка може би е имал в предвид Лат. Америка.В такъв случай мога да те свържа с Фидел Кастро Адрес:ул.''За родину За Сталину''#1 Тел.555-12345.Е-майл:Kenedy-fuck off@hotmail.com!.Успех.

Последно редактирано:

Нещо не мога да схвана логиката - в тема отпреди седмица казваш, че имаш човек в САЩ, който да ти препакетира стоките и да ги изпраща в БГ и търсиш начин как да направиш ел. магазин без да имаш търговска дейност, а сега търсиш и човек от САЩ ?

Точно това си помислих и аз. Явно едно мое старо мнение, че пича хич не е в час, се затвърждава 🙂 Но няма лошо свържи го пък може и да изкарат пари 😉

Не бе аз познавам от там хора но те не се занимават с CPA И ТАКИВА НЕЩА А НА МЕН ЗА ТОВА МИ ТРЯБВАХА ДА ПИТАМ НЯКОЙ НЕЩА НО ВЕЧЕ СЕ ОПРАВИХ.

danko6 просто се пошегувах,нямах хатерски намерения🙂.Разбира се сме в БГ и бях 100% сигурен за ред точката.

Back
Горе