SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Показване на грешка при google chrome и Opera

tiberii

New member
Здравейте! Имам проблем в слайдера на сайта ми при зареждане в началото няма проблем но след-две три секунди се появява грешка все едно липсващо изображение. В началото не ми показваше никаква грешка и не мога да разбера на какво се дължи сега.Свалил съм темата от ТУК
И като погледна и там ми показва грешка. Единствено при mozilla няма проблем.

Снимки на проблема
4662041v.jpg


4662042X.jpg


4662064q.jpg


Ако знае някой как да го оправя или да ги махна тези бутони в слайдера ще съм благодарен! :wink:
 
За: Показване на грешка при google chrome и Opera

За: Показване на грешка при google chrome и Opera

Благодаря стана. Интересното обаче е че бутоните останаха а проблема изчезна :) но за мен даже е по добрият вариант.Относно слайдовете които затормозяват скоростта го виждам ама не знам какво да правя защото това ми беше идеята колкото се може повече снимкова информация в началната страница.Може би ще трябва да качвам всички снимки отново като преди това ги компресирам още но не знам дали ще оправи проблема.За първо време намалих броя на снимките в слайдерите пък да видим как ще е.

Благодаря още веднъж! :)
 
Последно редактирано:

Горе