SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Полезни приложения, които да използвате всеки ден

hideboom

Banned
Голяма част от времето си прекарваме, използвайки телефона си, и вече почти няма човек, който да не разполага с поне едно смарт устройство, с което да се забавлява всеки ден. Дали това ще е телефон или таблет, приложенията, които отнемат от времето ни, винаги са там и чакат да им обърнем внимание. Знаем, всички влизат във Facebook поне по 10 пъти на ден. Не е лошо да използвате социални медии, разбира се, но днес ще си говорим за няколко полезни приложения, които, макар че губят от времето ви, все пак и успяват да подобрят ежедневието ви по някакъв начин.
Duolingo
В 21 век е хубаво човек да знае поне още един език, освен майчиния си. Бидейки универсален език за почти цялата планета, децата в училище учат предимно английски език, но в доста страни все още има хора, за които той не е близък. Освен това има и стотици други езици, които бихте могли да научите, и които ще са ви от полза, ако обичате да пътувате. Тук на помощ идва приложението Duolingo, с което можете да упражнявате ежедневно избрания от вас език и то по интересен начин, който само ще ви кара да искате още, без да ви омръзне ежедневната интеракция.

Waze Макар
и всеки Android да идва с инсталирани продукти на Google, измежду които е и Google Maps, е хубаво да имате инсталирано поне още едно приложение за навигация. Waze е много удобно, ако шофирате, а и имате възможността да си свалите различни карти. Самото приложение използва сателит за връзка, затова, дори да сте в зона извън покритие, пак няма никакъв шанс да се изгубите, ако сте свалили приложението на устройството си. Amazon Kindle / Media365 Reader Четенето е полезно занимание, с което не само поглъщаме интересни истории, но и ни помага да развием интелекта си и да имаме повече знания. Без значение дали харесвате художествена литература или предпочитате да четете по-научни неща, биографии или различни учебници и подобни, то приложения като
Amazon Kindle и Media365 Reader
ще си ви от огромна полза. В приложението Amazon Kindle ще се качат всички електронни книги, които сте закупили от сайта на Amazon, а в Media365 Reader можете да качвате вашите лични файлове, които сте закупили от родните издателства. Ако нямате четец за книги, то тези 2 приложения идват на помощ, за да уплътнят времето ви с така полезното четене на книги.
още по темата топновини
 
Последно редактирано от модератор:
Моите са доста скромни:

- Gmail, за всичките ми пощи
- Facebook - за чекване на нюз фид
- Facebook Messanger - предимно за чатене с хора
- Viber
- Telegram
- AccuWeather - за времето
- Firefox - за браузване
- Bring! - списъка ми с поръчки за пазаруване
- YouTube - от време на време си пускам да слушам музика
- AnyDesk - когато ми трябва нещо от компютъра ми, а съм навън
- Календар
- Калкулатор - имам чат пат някакви неща за смятане
- Jira, Trello

Май са това, и от време на време някое друго, ако имам нужда де. ;)
 
Face
Вайбър(много)
Whatsapp(много рядко)
Chrome (браузър)
YouTube (когато имам време (никога демек) )
Google ADS
Tiktok (вечер в леглото кеф 5мин)
 

Горе