Получаване на местопложение от ИП

azsym

New member
Как мога да получа местоположението напр. града по ИПто на всеки, който влиза на сайта?
Би било най-добре ако мога да получа координати, виждал съм това на някой сайтове, показващи кое ти е ИПто.
Искамм да ползвам данните в реално време, т.е. докато потребителя е на сайта.
Мерси

За: Получаване на местопложение от ИП

В Real time репортите на аналитикса можеш да виждаш от кои градове са ти посетителите.

Re: Получаване на местопложение от ИП

ползвай Google analytics, от там можеш да си гледаш доста по-подробна статистика.

MaxMind - GeoIP | IP Address Location Technology

GeoLite Country и GeoLite City са нещата, които ти трябват за без пари, но са леко по-неточни. Country-то е с 95% точност, което според мен си е доооста добре. За City не съм го ползвал много много, но имам впечатлението, че не е много точно. Пробвай.

Едит: Пък и за Англия ти трябва сигурно, тъй че ....

Последно редактирано:

Опитай това IP Lookup. Струва ми се доста точно, а открива и прокситата.

Не му трябва информация от къде са му потребителите за да си я гледка в статистика, трябва му в реално време за да засича GPS координатите.

Ето ти сайт, имат си и API, вади и координатите. Как е си ги обработваш после си е твой проблем.
IP location JSON API

Re: За: Получаване на местопложение от ИП

Re: За: Получаване на местопложение от ИП

Не му трябва информация от къде са му потребителите за да си я гледка в статистика, трябва му в реално време за да засича GPS координатите.

Ето ти сайт, имат си и API, вади и координатите. Как е си ги обработваш после си е твой проблем.
IP location JSON API

мерси

Back
Горе