Помага или вреди twitterfeed?

fenixsz

New member
Ползвам от около 3 седмици twitterfeed (6-7 status.net мрежи) за deep linking за последните публикувани обекти в каталога ми - contacts.bg.

Може би причината не е в това, но за ключови фрази като "каталог за магазини" и "безплатен каталог" ме изхвърли силно назад, съответно на 3-та и 7-ма страница от 4-то и 10-то място съответно.

През това време не съм пускал други връзки освен през twitterfeed-a.

Възможно ли е това да не се харесва от гугъл и да ме е изхвърлил?

Може би правих и друга грешка, тъй като при публикуване през twitterfeed-a бях сложил prefix "Contacts.bg", което автоматично го признаваше като още един линк във всяка публикация.

Re: Помага или вреди twitterfeed?

Прегледай мрежите, в които постваш. Ако са оспамени и имат нежелан кънтент може да има нещо общо, но като цяло моето (не дотам компетентно) мнение е, че причината е някъде другаде.

Прегледай мрежите, в които постваш. Ако са оспамени и имат нежелан кънтент може да има нещо общо, но като цяло моето (не дотам компетентно) мнение е, че причината е някъде другаде.

Няма как да има нещо лошо, причината е другаде разбира се. Като направихме няколко секс шопа последния месец и линка ми седи на всички тях имам ли вреда? 😉

По тая логика ако направя някакъв сайт за продажба на оръжие и подклаждане на расова омраза и му сложа и 3-4 снимки от най-мръсните за които се сетя плюс текстове и сложа линк към сайт на някой дето някога ме е нервирал ще му навредя ли: НЕ.

Да не ви пука, това е важното, другото е параноя. 😉

Забравих да спомена че само с 30-на линкове от същия тип статус.нет сайтове, но пуснати на ръка, току-що класирахме специално подбрано име на домейн на клиент за няколко long tail израза, мисля че това ще ви мотивира достатъчно да субмитвате в такива сайтове.

Последно редактирано:

подкрепям изцяло мнението на 3dweb - и аз си правя опити и всичко е повече от добре! 🙂

Ок, ще поизчакам още един месец, тъй като имам други ангажименти и ще видя до къде е стигнал...

Back
Горе