SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помощ - Грешка в сайтмап!

woodmonster

New member
Здравейте симпатяги! Проблема ми е следния: От три дни в акаунта ми на Г. за уеб администратори ми излизат следните грешки в сайтмап-а problem.jpg Сайтмап-а го правя от сайта xml-sitemaps.ком. Качвам го от акаунта си в Г. за уеб администратори и ми се появява следната грешка: problem1.jpg Качвах го над 50 пъти, направих си сайтмап и с други сайтмап генератори, но като го кача, ефект няма, проблемът все още си стои. Като изпиша в браузъра адреса на сайтмапа, го отваря без проблем. Другото, което ме учудва, е че като си правя сайтмап за поддомейна ми и като го кача от профила си в Г. за уебадмин. Г си намира сайтмапа без проблем и не открива грешки. сайтмапа за поддомейна също го правя от сайта xml-sitemaps.ком. Моля Ви да ме посъветвате какво да направя за да отстраня грешката. НАЙ-ЛОШОТО, е че сайта ми по отделни ключови думи се затри от Г.
 
Re: Помощ - Грешка в сайтмап!

Писах на Симпатягите, дето хоствам при тях! Явно си оправиха проблемите по DNS-a и сега всичко е наред, само дето загубих позиции в Г. Дано скоро се върнат!
 
За: Re: Помощ - Грешка в сайтмап!

За: Re: Помощ - Грешка в сайтмап!

Би трябвало да се върнат, но има и вероятност да претърпят леки изменения. И аз имах подобна разправия с днс-и преди време и позициите ми се върнаха пак на първа страница, но с 1-2 места назад, това също се поправи но за около седмица и нещо. Пожелавам ти успех :)
 

Горе