SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помощ: Трафика от Г намаля значително

shark

New member
Моля разгадайте сайта: Сватба и Булка | Организация на сватбата
Трафика много намаля през последните 7-8 месеца струва ми се че е свързано с урлто на статиите и българския език.
Дайте мнения и съвети.
 
Re: Помощ: Трафика от Г намаля значително

Много прилича на MFA сайт. Търси причина в дублирани адреси, Панди, Пингвини и прочее. Адресите, ако не си ги сменял наскоро, едва ли ще са причината.
 
Re: Помощ: Трафика от Г намаля значително

Не виждам никакъв проблем с българския език и URL. Ако рязко ти е намалял последния месец, знаеш защо е.
 
За: Помощ: Трафика от Г намаля значително

За: Помощ: Трафика от Г намаля значително

Да не отричам, че рекламите са важна част, но все пак са по 2 на страница и освен това от около месец са по големички, преди това бяха по-малки и на по-незабележими места, а спада тръгна преди да ги направя по-големи.
Някой статии бяха с ПР2, други с ПР1 а сега всички са без ПР.
Не съм се интересувал от панди защото статиите ми са уникални, не ползвам забранени методи и 2 реклами на страница не е много (дори Г ми предлага да сложа още т.н начини за повишаване на приходите).
Това което си мисля е че може би има връзка с ФБ. От около половин година много спамя, така да се каже ФБ страницата и голям трафик идва от ФБ към сайта. Това може би не се харесва на Г?
 

Горе