SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помощ за един скрипт ?

BPEMETO

New member
Не знам дали скрипта използван в тази страница може да се намери по сайтовете за безплатни скриптове, но много ми трябва :) Някои може ли да ме насочи ? Говоря за скрипта с изображенията, това да избереш 2 имена и поза, след което се дава на "Callout" и излизат самоте изображения.

Ето и за какво става въпрос http://mr-olympia-2006.ronnie.cz/callouts/
 
Re: Помощ за един скрипт ?

едва ли ще го има готов същия скрипт , ако имаш снимките не виждам какъв е проблема да си го направиш сам не е ajax не че да ти се вижда невъзможно . Ако не можеш сам накарай някой да ти го напише .
 
Re: Помощ за един скрипт ?

това е чисто и просто един DHTML + java script. Поразрови се ТУК и вярвам, че ще намериш какво ти трябва. НО трябва да имаш самите снимки, които ще искаш да позиционираш в страничката си :) Иначе няма начин...освен ако не използваш директни линкове към този сайт и в самият скрипт не посочиш тяхнят адрес, за да си ги дърпа от там :)

Успех!
 

Горе