Помощ за писане на скрипт...

Msecurity

New member
Здравейте има ли някaкъв вариант да се осъществи следната идея:
Има си готов албум... празен и изображения, и когато потребителят изпрати смс автоматично във албума му да се попълва едно поле на случаен избор.
Като например полето на изображението е с номер "49" и следователно "49" картинка да запълни това поле.
И ако има вариант, ако може да ми дадете някакъв примерен код.
Мерси предварително на всички.
Ето примерна галериика, като съм сложил картинка само на 1-вото поле.

testsystem.png

Re: Помощ за писане на скрипт...

Хех. Някои хора си мислят, че всичко може да се направи като се вземе някакъв примерен код и никога няма да им се наложи реално да научат програмирането. Примерен код търси за часовник, търси за банер ротатор и т.н. Ама това животно дето го описваш, кой ще тръгне да ти го пише?

Аз съм готов с част от скрипта 🙂
Но ми остана само един малък проблем който не мога да разреша...
Как да извикам изображението в от БД и то да се запазва... и при следващо повикване да излиза друго изображение.

нали от сайта ще изкарваш пари - инвестирай малко като платиш на някой да ти го направи, елементарно е... не знам що всички си мислят, че в интернет само се печелят пари... и вместо да инвестират Щ пари и после да изкарат 100*Щ, или ще се мъчат до несвяст и накрая ще се откажат, защото не е станало безплатно, или ще искат някой да им даде "примерен код" 🙂

Поздрави и успех с кода! Не знам какво значи да "извикаш изображение в от БД". И каква е логиката да си плащам за картинка, която не знам каква ще е, че и на всичкото отгоре при презареждане ще се показва различна... Поне така разбрах по описанието ти...

Back
Горе