diabolic.bg
The Old Wastelander
От 3-4 дни Апачито ми почна да прави странни неща, които не мога да хвана като причина - както си работи, изведнъж без да спира забавя отварянето на сайтовете до близо 2 минути. В същото време един лог файл на защитата, който отварям през браузъра се отваря на секундата (предполагам през локал хоста). Но все пак това гарантира, че Апачито работи, а така показва и контрол панела му. Изглежда все едно нещо претоварва порт 80. Връзката обаче явно не спира, защото Гугъл не ми отчита липса на връзка, а само става много бавна. Обикновено рестарт на РС-то решава проблема.
Не е липса на памет - дори при макс. натоварване имам поне 800 МВ свободни (това го следя с програма).
И въпросът ми. Има ли някакъв софтуер (по възможност безплатен), който да инсталирам на същия компютър, където е сървъра и да следи трафика, състоянието на портовете и други параметри, които могат да ме ориентират в ситуацията.
Благодаря предварително!
Не е липса на памет - дори при макс. натоварване имам поне 800 МВ свободни (това го следя с програма).
И въпросът ми. Има ли някакъв софтуер (по възможност безплатен), който да инсталирам на същия компютър, където е сървъра и да следи трафика, състоянието на портовете и други параметри, които могат да ме ориентират в ситуацията.
Благодаря предварително!