SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помощ за 4 годишно дете

Re: Помощ за 4 годишно дете

Lilacor: Не е регистрирана. Тази Габи за която ти даде линк е друга, но не пречи и на нея да се помогне.

Скубидо: Аз не познавам нито Габи, нито родителите й, научих за кампанията от един от потребителите на сайта ми и реших да помогна по различни начини.

Иначе всеки може да помогне - и с пари, и с популяризация, и с банери и с какво ли още не. Тук поне уебмастърите имат от всичко това.

Аз лично освен финансовото дарение, смятам да съобщя и на потребителите на сайта ми, за да могат и те да се включат ако желаят (надявам се да го направят)
 
Re: Помощ за 4 годишно дете

Ами ок, аз пратих малко кинти, но няма да участвам в популяризирането (е, дадох и едно свежо) ;)
Добре ще е все пак да я регистрират там, че с смс е доста лесно да се дарява.
Поздрави и дано се съберат нужните суми.
 
Re: Помощ за 4 годишно дете

Днес и аз ще изпратя малко пари от мен и от exLc, който пожела парите, които му дължа за няколко добавяния в соц. мрежи, да отидат за лечението на момиченцето.
 
Re: Помощ за 4 годишно дете

Много се радвам, че една такава инициатива се приема много добре в този форум. Малко съм изненадан дори, но с хубаво разбира се :) Аз подхванах подобна инициатива в конкурентен форум, но не срещнах почти никаква подкрепа, а основно нападки.

Колкото до SMS даренията, до колкото съм се запознал, момичето е регистрирано в DMS, но все още не са активни номерата. Имало някакво време за подготовка и обработка на документите. Но се очаква много скоро, дано да е така.
 
Re: Помощ за 4 годишно дете

Благодаря ви Скубидоо, Илиев и mymall. Благодаря и на всички останали, които са били съпричастни, без да са писали в темата.
 
Re: Помощ за 4 годишно дете

Secretko, дано да не е твоето дете, лошото е, че все на някой е дете. Мисля че е добра идея да се направи една страница във фейсбук, ако все още няма такава.
 
Re: Помощ за 4 годишно дете

Има вече ДМС за Габи -
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS GABRIELA на номер 17 777
(за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС

Може да се дари и без регистрация в е-пей, а само с дебитна карта. Аз така направих

Ето и клип за момиченцето:
http://www.youtube.com/watch?v=BKwSUduGbtc&feature=player_embedded

Едит: MyMall, едно-две отрицателни мнения не трябва да те обезкуражават. Сигурна съм, че доста хора помагат, дори да не са коментирали
 
Последно редактирано:

Горе