Поръчка на контент от сайтове за фрийлансъри

nbsp

New member
Имам огромен проблем с намирането на нейтив контент писатели на английски, способни да пишат супер качествено селс копи, дори да е скъпо. Можете ли да препоръчате някой сайт за фрийлансъри, който не е бъкан с индийци и където могат да се намерят такива хора?

Re: Поръчка на контент от сайтове за фрийлансър

Марина ползва една контент райтърка, за която казва, че бива, нямам наблюдения и не знам детайли, просто веднъж спомена нещо. Ще и кажа да ти чукне

Лично аз не съм ползвал услугите, но няколко човека се похвалиха, че намерили качествени копирайтъри в warriorforum.com

Re:

Re:

Имам огромен проблем с намирането на нейтив контент писатели на английски, способни да пишат супер качествено селс копи, дори да е скъпо. Можете ли да препоръчате някой сайт за фрийлансъри, който не е бъкан с индийци и където могат да се намерят такива хора?

Здрасти,
Аз лично съм ползвал тези цък и цъкЛинковете не са афф.Надявам се да съм ти помогнал.
Поздрави

Мерси за всички предложения. Ще ги проверя.

Re: Поръчка на контент от сайтове за

Re: Поръчка на контент от сайтове за

имам нещо на ум, ама в каква сфера търсиш контент?

Всеки сайт може да ти свърши работа.Всичко си има цена.Ако искаш качествена услуга предлагаш повече пари за проекта си, може и дори и да пишеш, че офертата е валидна само за нейтив.В всеки сайт има много хора от всякъде.Ако ти се дават доста кинти за сериозен проект, можеш да потърсиш и в гугъла специализирани фирми, а не да ходиш при феиилансерите.

То пък ако е нейтив, голяма гаранция че ще е много грамотен 🙂. Аз съм учил в чуждестранен университет и съм свидетел на грамотността на хора които точно ще трябва да пишат такива работи каквито ти искаш. Ако искаш професионални услуги ще трябва да се бръкнеш 25-30-40 долара на статия. Тия статии за по 7 долара ги пишат който свари, стей ат хоум мамс най-вече. Номера е експериментация. Аз също пиша , ако искаш пиши едно ЛС да ти дам линк от мои неща, поне ще знаеш с кого си имаш работа. И други ескперименти съм правил . Взимам поръчка пиша и пращам на нейтив колега с който сме учили заедно и си делим парите от статиите, човека променя две думи и вика ОК...така че според мен и моето писане може да мине за нейтив. Има и други колеги които пишат добре...Абе и аз не знам..проба грешка му е майката 🙂.

Back
Горе