E exP New member 25 Ноември 2009 #1 Здравейте Искам да ви попитам да знаете сайт в който има постери за филми но малко по-особени с голям width и малък height да стават за шапки на сайта видях в 1-2 сайта такива шапки.
Здравейте Искам да ви попитам да знаете сайт в който има постери за филми но малко по-особени с голям width и малък height да стават за шапки на сайта видях в 1-2 сайта такива шапки.
B bedio Guest 25 Ноември 2009 #2 Re: Постери на филми ? аллпостерс.ком тука са всички, по особени - ти си направи 🙂 като комбинираш
E exP New member 25 Ноември 2009 #3 Re: Постери на филми ? не ми върши работа тук са обикновенни постери мен ми трябват да речем широчина 690 и височина 200 макс
Re: Постери на филми ? не ми върши работа тук са обикновенни постери мен ми трябват да речем широчина 690 и височина 200 макс
E exP New member 25 Ноември 2009 #5 Re: Постери на филми ? WattSonn каза: imdb.com ??? Увеличете... тук не виждам такива постери каквито съм написал ?
Re: Постери на филми ? WattSonn каза: imdb.com ??? Увеличете... тук не виждам такива постери каквито съм написал ?