Пострадал сайт от пингвина моля за съвет

SprecheR

New member
Здравейте, изчетох сумати материал за това как да разводнявам анкорите, как да наблягам на бранд и всичко което трябва да се прави ако сайта ти е ударен от пингвина. Всичко с разводняването като - кликни тук, цъкни, бранд, само урл ми стана ясно, но в момента сайта не е ударен само по хоум страницата а изгоряха и няколко вътрешни. При тях как да разводнявам анкорите, как да работя за бранд, някаквъ съвет ще може ли да ми дадете. И наистина изгоряха най силните категории които най много ги бях натъртил с анкор точната ключова дума.

Re: Пострадал сайт от пингвина моля за съвет

Здравейте, изчетох сумати материал за това как да разводнявам анкорите, как да наблягам на бранд и всичко което трябва да се прави ако сайта ти е ударен от пингвина. Всичко с разводняването като - кликни тук, цъкни, бранд, само урл ми стана ясно, но в момента сайта не е ударен само по хоум страницата а изгоряха и няколко вътрешни. При тях как да разводнявам анкорите, как да работя за бранд, някаквъ съвет ще може ли да ми дадете. И наистина изгоряха най силните категории които най много ги бях натъртил с анкор точната ключова дума.

Нямат никакво значение линковете, за съжаление. Просто пингвина е на максимата 50/50 - или ще те удари или не. За скептиците:

1. Сайт с 60% линкове към вътрешни, 40% към главна. Под 5% по основната ключова дума, 15% по други думи. 50% бранд + домейн. Останалите - цъкни тук и без текст. 60/40 nofollow и dofollow. Много, много френдли стратегия, развивана с години, повечето линкове са напълно натурални.

2. Сайт с 10 000 нискокачествени линка, набавени от 2-3 сайта, линкван само по 2 основни кл. думи. Линквана само началната страница. Всички линкове са наблъскани на нов сайт на 2-3 месеца.

И какво, сайт 1 го отнесе, другият в конкурентна ниша си седи първи. Така че какво ТОЧНО прави пингвина е неясно. Трябва да им играем по свирката, но в същото време да кръстосваме пръсти защото не се знае какво може да стане.

За: Re: Пострадал сайт от пингвина моля за съвет

Нямат никакво значение линковете, за съжаление. Просто пингвина е на максимата 50/50 - или ще те удари или не.

Така е, или те удря или не 🙂 Сайт с 99% натурални и най вече авторитетни линкове беше ударен по една от ключовите думи, защото хората така го линкват. И Гугел много добре може да установи това. Какво да направя, да пише специални инструкции с какви анкори да линкват ли? Или да следя кой линква и да ги моля да променят анкора или направо да махнат линка?

Сега съм принуден да правя излишен линк билдинг за да разводня естествените анкори, с който хората са линквали сайта.

Така е, или те удря или не 🙂 Сайт с 99% натурални и най вече авторитетни линкове беше ударен по една от ключовите думи, защото хората така го линкват. И Гугел много добре може да установи това. Какво да направя, да пише специални инструкции с какви анкори да линкват ли? Или да следя кой линква и да ги моля да променят анкора или направо да махнат линка?

Сега съм принуден да правя излишен линк билдинг за да разводня естествените анкори, с който хората са линквали сайта.

Атоя допълнителния линк билдинг къде ще го правиш ако не етайна, съъ социалки ще стане ли да се разводнят или не ?

Илиев, reconsideration?

Да, ще пробвам. Изчаквам да се успокоят резултатите, че доста подскачат от нормални позиции до еб*м ти и позициите.

Атоя допълнителния линк билдинг къде ще го правиш ако не етайна, съъ социалки ще стане ли да се разводнят или не ?

И социалки, но както е хубаво да разводняваш анкора, така е хубаво да разводняваш и източниците на линкове. Нали трябва да изглежда натурално. 🙂 Колкото до вътрешните ти странци, прави им и на тях линк билдинг. Сайт, който има линкове само към началната е подозрителен. :🙂

Да, ще пробвам. Изчаквам да се успокоят резултатите, че доста подскачат от нормални позиции до еб*м ти и позициите.

И социалки, но както е хубаво да разводняваш анкора, така е хубаво да разводняваш и източниците на линкове. Нали трябва да изглежда натурално. 🙂 Колкото до вътрешните ти странци, прави им и на тях линк билдинг. Сайт, който има линкове само към началната е подозрителен. :🙂

А други добри варианти освен социалките ? Межодругото е така вътрешната страница която ми беше една от най-силните най-много линкове имаше към нея изгоря доста. Иначе да гледам да не е само към началната а да има линкове и към вътрешни страници както каза...

За: Пострадал сайт от пингвина моля за съвет

За: Пострадал сайт от пингвина моля за съвет

youtube (макар че и то се води социалка) е добър вариант - линковете се слагат в описанието на видеото.

Back
Горе