Та въпроса ми е как най-точно мога да направя скрипта че да не дава грешки! Т.е. ако един потребител е в страницата ми и не е бил активен 2 минути, а аз съм нагласил да излиза след 2 минути бездействие, как по логичен начин мога да построя така че да не излиза от потр. профил, но когато пак влезе в сайта да е логнат и тогава да показва че е он? Мислех за нещо като:
Влиза, бездейства, минават 2 минути, правя го че е офлайн, но не му прекратявам потр. сесия и той остава още логнат! Но пък тогава ако е в зала или нещо такова,и стане от компа и друг седне и влезе в страницата и гледа - профила му! Идеи?
Поздрави и успех, и това е по-точно логически въпрос от колкото писане на скрипта!
Влиза, бездейства, минават 2 минути, правя го че е офлайн, но не му прекратявам потр. сесия и той остава още логнат! Но пък тогава ако е в зала или нещо такова,и стане от компа и друг седне и влезе в страницата и гледа - профила му! Идеи?
Поздрави и успех, и това е по-точно логически въпрос от колкото писане на скрипта!