SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Преводачески услуги.

Здравейте,

Желая да съобщя, че предлагам услугите си свързани с превод на всякак тематика. Работил съм като преводач в агенция в продължение на 4 месеца, също и 2 години като личен преводач от и на английски и български. Завършил съм гимназия с разширено изучаване на езици в гр. Шумен. През 2015 г. се сдобих с бакалавърска степен от Шуменски университет " Константин Преславски", специалност Английска филология. Имам интереси в сферата на: бизнеса, история и компютърни игри. Цените за извършените услуги са по договаряне. Всички плащания се извършват по Еконт. За повече подробности, моля пишете на лично.
 
Аз също желая да предложа услугите си като преводач с две комбинации английски език- бългаски език, български език- английски език, със сертификат ниво Б2 съм, също имам интереси в областта на фотография и кулинария. Предпочитам плащания по банков път, в краен случай по Еконт. Очаквам Ви.
 

Горе