SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам банерна реклама в няколко силно посещавани сайта

gan

New member
В края на месец март се освобождава топ позиция 728x90px на всяка страница в информационен сайт.
Сайтът има:
- над 245000 уникални посещения за последните 30 дни;
- над 12000 уникални посещения на ден, като през уикенда падат до към 7-8хил. на ден;
- изключително българска аудитория;
- около 65% от посетителите са жени и около 35% са мъже;
- възрастови групи: най-много от 25 до 34 години, следващата възрастова група са хора от 35 до 44 години, следва група от 18 до 24 години и група от 45 до 54 години.
Банерите ще се ротират на произволен принцип. Цената на месец е от 40 до 70 лв за позиция. Очаквам на ЛС оферти - цена на месец, брой месеци и URL към сайта, който искате да рекламирате. Не се приемат банери от сайтове за възрастни.

icon_arrow.gif
Мога да предложа банерна реклама в още един български сайт, който е за обяви и има аналогични посещения. В него може да се таргетира по категория, например банер да се показва само в категория домашни любимци. В този сайт цената е в порядък 30-50лв на месец в зависимост от избраната категория.
Ще бъде предоставен скриншот от Google Analytics.
Ако нямате банер можем да ви изработим.
Минимален период за наемане 2 месеца.
Цената важи при поръчка едновременно в двата сайта.
Предплаща се на 100%.
 
Последно редактирано:
интересува ме кой е сайта за обяви в който предлагате рекламата.Може ли да рекламирате моя сайт за обяви. В кой други сайтове предлагате да рекламирам obiavi1.com
 
Относно ротацията на банерите. Виж работещ пример в сайта rechnik.info - горе има 3 банера, които се сменят сами през 10 секунди. В момента, ако посетиш друга страница или ако презаредиш страницата, банерите се подреждат винаги по един и същи начин. Това ще бъде променено, като ще се зареждат в произволен ред при отваряне на нова страница. След като страницата се зареди започват да се сменят сами през 10 секунди. Самата смяна е доста атрактивна и привлича внимание. Предимството е, че дори човек да посети само една страница, ще може да види всички банери.
 

Горе